Skype inloggen met MSN account

Sinds 2013 heeft Microsoft de stekker uit MSN messenger getrokken, om niet alle gebruikers van MSN messenger teleur te stellen heeft Microsoft besloten samen te gaan werken met Skype. De gebruikers die eerder een MSN messenger account hadden werden gedwongen deze om te zetten naar Skype, eerst kregen de gebruikers hier zelf de tijd voor, maar na enkele maanden werden alle accounts automatisch omgezet naar Skype. Vanaf dat moment konden gebruikers van MSN messenger niet langer gebruik maken van MSN messenger en is Skype hiervoor in de plaats gekomen, voor gebruikers met een MSN messenger account is het daarom mogelijk om op Skype in te loggen met een MSN account, zonder hiervoor registratiestappen van Skype te moeten volgen.

Op Skype inloggen met een MSN account is niet moeilijk, op het moment dat u Skype opstart, ongeacht of dit op een mobiele telefoon, smartphone, tablet, computer of laptop is, kunt u kiezen voor verschillende alternatieve methodes om in te loggen op Skype. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen een nieuw Skype account aan te maken of het wachtwoord van een eerder aangemaakt Skype account te herstellen en dit account verder te gebruiken voor Skype, maar u kunt er ook voor kiezen in te loggen met uw MSN account (ook wel Hotmail account en tegenwoordig Outlook account genoemd). Als u in wilt loggen met uw MSN account op Skype kiest u in het programma in het menu (voor de computer en de laptop) rechts waar de tekst ‘Of meld u aan bij Microsoft-account’. Vervolgens krijgt u een inlogformulier te zien die erg op het inlogformulier van Hotmail lijkt, hier kunt u vervolgens inloggen met uw MSN messenger account om vervolgens gebruik te kunnen maken van Skype. In hetzelfde venster kunt u ook het wachtwoord laten herstellen door Microsoft, voor ondersteuning hierbij kunt u dan ook het best kijken op de website van Microsoft in plaats van Skype, Skype kan u hier namelijk niet bij helpen. Verder kunt u er ook voor kiezen om een nieuw microsoft account aan te maken in hetzelfde venster.

Nadat u voor de eerste keer op Skype inlogt met uw MSN messenger account, zal Skype vragen of u al een ander Skype account hebt. Als u hier aangeeft dat u inderdaad nog een ander Skype account heeft zal Skype voorstellen de twee verschillende accounts samen te voegen tot één account. U staat er natuurlijk geheel vrij in om de twee accounts gescheiden te houden, voor de meeste mensen is het echter makkelijk om alle contactpersonen bij elkaar te houden.

Als u voor de eerste keer met uw MSN messenger account inlogt op Skype zult u zien dat als uw contacten die eerder in uw contactenlijst van MSN stonden ook weer in uw Skype account staan, op het moment dat u voor de eerste keer inlogt op Skype zet Skype namelijk automatisch alle contacten over waardoor u meteen een gesprek kunt starten met uw contactpersonen. Net als bij MSN messenger kunt u uw contactpersonen in verschillende groepen indelen, op deze manier kunt u bij het samenvoegen van een Skype account en een MSN messenger account de twee verschillende groepen alsnog uit elkaar houden. Daarnaast kunt u net als bij MSN messenger uw profielafbeelding wijzigen en uw status updaten. Een andere makkelijke optie van Skype is dat u uw contactpersonen een persoonlijke naam kunt geven, dit is bijvoorbeeld ideaal als u meerdere mensen met dezelfde naam in uw lijst hebt staan. In dat geval kunt u door het wijzigen van de naam een herkenningswoord toevoegen aan de naam van de contactpersoon, zonder dat deze hier zelf een melding van krijgt.

Nadat u bent ingelogd op Skype kunt u direct gebruik maken van de vele verschillende mogelijkheden die Skype u te bieden heeft, vanaf dat moment kunt u gratis met andere gebruikers bellen, videogesprekken starten en natuurlijk chatten.
Navigeren:

Aanmelden Skype
Skype op telefoon
Gratis bellen via internet
Kan niet inloggen op skype

Advertentie:

Informatie over

Skype inloggen, windows live messenger downloaden, inloggen Skype, messenger downloaden, Skype inloggen Nederlands, Skype aanmelden, Skype downloaden, Skype.nl inloggen

Meer informatie

Startpagina instellen
Inloggen Hotmail