Skype inloggen met Facebook

In de samenleving van tegenwoordig is social media erg belangrijk en volgens de verwachtingen wordt het in de toekomst alleen nog maar belangrijker. Tegenwoordig kunt u met uw Facebook account al op veel verschillende websites inloggen, hierdoor hoeft u niet bij elke website opnieuw een account te registeren. Ook bij Skype kunt u aanmelden met uw Facebook profiel, hierdoor hoeft u niet alle registratiestappen van Skype te doorlopen om een account aan te maken, daarnaast hoeft u niet nog een wachtwoord te onthouden, tenslotte kunt u gewoon inloggen met het wachtwoord van uw Facebook account.

Het grote voordeel van op Skype inloggen met uw Facebook account is dat u meteen al uw contactpersonen bij de hand hebt, Skype importeert namelijk meteen al uw contactpersonen van Facebook in Skype waardoor u meteen met uw contactpersonen kunt bellen, een videogesprek kunt beginnen of simpelweg kunt chatten.

Op Skype inloggen met Facebook behoort tot de alternatieve methodes voor het op Skype inloggen, op de computer en op de laptop kunt u deze alternatieve methode vinden in het rechtermenu bij de inlogpagina in Skype, vervolgens kunt u daar kiezen voor ‘Of meld u aan bij Facebook’. Skype zal u eenmaal vragen in te loggen op uw Facebook account, u kunt dan vervolgens zelf kiezen of Skype u steeds moet vragen om uw inloggegevens bij het opstarten of dat Skype deze wat u betreft mag onthouden. Daarnaast kunt u daar ook selecteren of Skype bij het opstarten van uw computer of laptop ook opgestart moet worden of dat u dit steeds handmatig wilt doen.

Als u problemen hebt met het inloggen op uw Facebook account, dan kunt u het best contact opnemen met Facebook in plaats van Skype. Skype heeft nog steeds geen toegang tot uw Facebook account en gebruikt deze slechts als middel zodat u zonder registratie in kunt loggen op uw Skype account. Op het moment dat u het wachtwoord van uw Facebook account bent vergeten of een foutmelding krijgt bij het inloggen (ter controle kunt u dan het best ook even inloggen op de website van Facebook om te bekijken of de foutmelding daar ook aanwezig is), kunt u het best contact opnemen met de helpdesk van Facebook. Als blijkt dat het probleem zich alleen voordoet bij het inloggen op Skype en u verder wel overal in kunt loggen met Facebook, dan kunt u het best contact opnemen met Skype, de medewerkers van Skype helpen u graag bij het oplossen van uw probleem. Het is altijd aan te raden Skype een keer opnieuw te installeren op het moment dat u problemen ondervindt bij het inloggen, het kan namelijk zo zijn dat het updaten van uw Skype niet helemaal goed is gegaan waardoor er een fout in het programma is geslopen.
Navigeren:

Aanmelden Skype
Skype op telefoon
Gratis bellen via internet
Kan niet inloggen op skype

Advertentie:

Informatie over

Skype inloggen, windows live messenger downloaden, inloggen Skype, messenger downloaden, Skype inloggen Nederlands, Skype aanmelden, Skype downloaden, Skype.nl inloggen

Meer informatie

Startpagina instellen
Inloggen Hotmail